Η ιστοσελίδα της Hellenic Arms χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies.

Φακοί GTL

 

 

 

Glock Tactical Light

 GTL 10 & 11 

 


Και εγέννετο φώς!
Το φως Xenon των GTL 10 και GTL 11 φωτίζει τον στόχο με αξιοπιστία, ώστε να είναι εύκολο να εντοπιστεί. Το περίβλημα του GTL είναι κατασκευασμένο από πολυμερές υψηλής ποιότητας. Το ελάχιστο βάρος και ο εύκολα προσβάσιμος διακόπτης καθιστούν το GTL 10 και 11 ιδανικά για χρήση σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Σχεδιασμένο να λειτουργεί ειδικά με πιστόλια GLOCK εξοπλισμένα με ράγες τοποθέτησης, τα GTL 10 και GTL 11 είναι παρόμοια, αλλά με το GTL 11 να έχει πρόσθετη λειτουργία dimmer (διαβαθμισμένη φωτεινότητα).
Μια σκληρή θήκη αποθήκευσης κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό υψηλής αντοχής καθώς και ένας λαμπτήρας αντικατάστασης περιλαμβάνονται σε κάθε σετ GLOCK Tactical Light.

Διαθέσιμες εκδόσεις

1. GTL 10 Φως Xenon On / Off
2. GTL 11 Φως Xenon και με δυνατότητα ρύθμισης

 

H Glock ανέπτυξε έναν επιχειρησιακό φακό με όλα τα πλεονεκτήματα που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο: ασφάλεια, αξιοπιστία κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, Θερμοκρασία λειτουργίας που αψηφά όλες τις καιρικές συνθήκες και κλίματα, με θερμοκρασιακό λειτουργικό έυρος από -25 έως + 50, στεγανός έως 10 μέτρα, αμφιδέξια χρήση (ακόμη και με γάντια), πανεύκολος και γρήγορος στην τοποθέτηση με ένα κλικ, στιβαρή κατασκευή, δύο διαφορετικές επιλογές του διακόπτη «Touch Detend Switch» ή η μεταβλητή «Touch Dimmer Switch», πολυμερές κατασκευή, ρυθμιζόμενη εστίαση, άκαμπτη τοποθέτηση στο πιστόλι.
Αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν την πρώτη επιλογή για τους χρήστες που θέλουν έναν αξιόπιστο φακό!

Ισχύς: 70 Lumens


Η συσκευασία περιλαμβάνει τις μπαταρίες και ένα εφεδρικό λαμπάκι με οδηγίες χρήσης.

 

 

 

Δείτε το στο eShop